© 2022 Zachitaemo

КОНТАКТИ

Phone:
+380 972 252 615

Email:
support@zachitaemo.com

sales@zachitaemo.com


контакт-центр

Понеділок: 10:00 - 18:00

Вівторок: 10:00 - 18:00

Середа: 10:00 - 18:00

Четвер: 10:00 - 18:00

П'ятниця: 10:00 - 18:00


Оформити замовлення на сайті можна в будь-який час (24/7).

Відправка замовлень - 1-3 дні

Випадковість, яка змінила моє життя (мʼяка обкладинка). Назарій Скобель

0014
150,00
грн.

     Що таке щастя? Що робити, аби життя не стало нудним та не втратило сенс? Як позбуватися ілюзій, заздрості, комплексів, страху? Які цілі ставити перед собою, і як їх досягати? 
    Відповіді на ці та чимало інших запитань читач знайде у запропоновані книзі - своєрідний дорожній карті, де викладено системний підхід до визначення цілей та показано шляхи їх досягнення. Вона адресована людям, які прагнуть максимально реалізувати свій потенціал.
      Щоб бути по-справжньому щасливою людиною, потрібно спочатку зосередитися на своєму внутрішньому світі, переконаний автор книги. А це означає навчитися гідно приймати свої поразки і починати кожний новий день з позитивних думок, щоб зарядитися позитивною енергією на весь день. Ще один рецепт щастя полягає у вмінні любити себе, а також умінні долати свої комплекси. Ці вміння дають нам внутрішній спокій.
      Ніхто не повірить у нас так, як ми самі спроможні це зробити, стверджує автор, і радить починати діяти зразу після того, як визначили свою мету. Не слід боятися припускалися помилок у житті, адже вони дають нам безцінний досвід. Завдяки цьому досвіду ми стаємо розумнішими і краще розуміємо, як нам діяти в майбутньому.
Щоб "жати плоди душевного спокою " , автор радить медитувати і наводить кілька рекомендацій щодо медитації.
Книга вчить нас цінувати кожний момент життя і не забувати дякувати Богові за те, що маємо.
      Щоразу, коли долають сумніви і страх, що нічого не вийде, - читайте цю книжку. Скористайтеся можливістю раз і назавжди повірити у свої здібності і запам'ятайте головне: впевненими не народжуються -ними стають.